Thuis
Door: amvdwerff
11 April 2011 | ,
Op het vliegveld Sophia ontmoet (een vriendin van vorig jaar) en heeft Edem alles voor de check in geregeld. Afscheid van Edem genomen :( Bedankt voor alles, wil langer blijven...
Met Sophia nog even bijgekletst, kadootjes gekregen. Daarna echt tijd om naar de immigratie en gate te gaan. Lange tijd daar gezeten (je moet 4u van te voren aanwezig zijn), maar alles ging op tijd en goed. Goede vlucht, zonder problemen, snel de bagage.
Nu thuis, dubbele gevoelens, wil graag terug, het land, het weer, en vooral de mensen, ik kan terug kijken op een leuke periode.
Het enige wat jammer was dat ik Jessy (en Edem) niet de gehele periode heb gezien, maar daar konden zij ook niets aan doen. Zij hebben wel alles zo geregeld voor mij dat alles top was! Ik heb mij vermaakt en kijk met een warm gevoel terug.
Nu ik het zowel Edem als Jessy heb verteld en alles rond wordt gemaakt, kan ik het aan jullie ook bekend maken: de baby uit mijn verhalen, nu liefdevol opgevangen door Hardthaven, wordt het sponsorkindje van mij en mijn ouders.:)
Hij, en Kpando&MMCH&Hardthaven, hebben toch een speciaal plekje in mijn hart veroverd.
(eindelijk voor elkaar dat jullie reacties kunnen plaatsen ;) )
11 April 2011 - 18:29
Linda:
Hoi Annemieke
Ik vind het echt super wat je daar gedaan hebt. En ik ben blij dat je het zelf ook erg leuk vond. Maar ik ben weer blij dat je terug bent hoor! Tot ziens op de werkvloer!
Linda -
11 April 2011 - 19:51
Marjolein:
Hee hoi!
Eindelijk, ik dacht al dat het aan mij lag dat ik geen reacties kon schrijven..
Super zeg, wat je allemaal bereikt heb! En mooi dat de spullen die je mee had genomen ook goed ontvangen werden. Ik vond het heel leuk om je verhalen te lezen.
Ik ga nu nog even de foto's bekijken, want daar ben ik heel erg benieuwd naar.
Succes met bijkomen van de reis en werkse straks weer!
Groetjes Marjolein -
14 April 2011 - 07:32
Carla Van Der Werff:
Hoi Miekie,
Wat een geweldige belevenis jouw reis
Heb heerlijk meegenoten op je blog
Heb gehuild om de oma van jullie sponsorbaby.... Te triest voor woorden gewoon. Maar that's life en je kunt niet anders dan proberen er het beste van te maken.
Je hebt zeker je steentje bijgedragen aan een betere wereld en ik snap je dubbele gevoelens, nu lijkt alles hier zo relatief en overdadig luxe he?
Toch fijn dat je weer veilig thuis bent dat zal ik ook niet ontkennen hoor.
Hou van je bedankt voor je fijne blog en tot gauw ziens
Tante Carla -
14 April 2011 - 08:32
Ursula:
hoi annemiek hier je oude kapster,je zit vast vol met verhalen en emoties,wel super wat je gedaan heb daar kom nog even bij van je reis en doe je moeder en je zus de groetjes.en sterkte als je weer moet gaan werken groetjes ursula