Week 2..........anders dan verwacht
Door: amvdwerff
28 Maart 2011 | Ghana, Accra
- Ik deze week een heel huis, keuken, kamer voor mijzelf alleen had? Jessy en Edem moesten plotseling naar Accra en komen vandaag pas terug :( ongezellig, maar het zei zo.
- Ik niet alleen was? Een aantal jongens van de opvang (ex-vissershulpen) woont er ook.
- Ik niet zelf hoefde te koken? Bij Edem's moeder heb ik elke dag meegegeten (samen met 2a3 andere volunteers)
- Het in het ziekenhuis beter loopt dan verwacht, ondanks de kleine hoeveelheid basiskennis?
Vrijdag met het hoofd een gesprek gehad over de kwaliteitstesten. Alles wordt nu door Philips geregeld om in orde te krijgen (vrijdag is onderhoud). Het hoofd erg blij was met de uitvoer en blij was dat de mannen het later zelf kunnen.
Hij toezegging heeft gedaan om nieuwe films te gaan kopen, die wel passen.
- Vandaag opeens heel de x-ray room geverfd was? :)
- Ik mij soms verveel? maar nu wel aan lezen toekom
- Ik zondag goed verbrand ben? tja..moet je maar niet gaan fietsen met Kim naar de andere kant van de stad (naar de woodcutter)
- de goot langs de straat hard aan komt als je valt? gister uitgeprobeerd, nu een erg grote blauwe plek, gelukkig niets gebroken
- Hardhaven weer gezellig was om terug te zijn? Ik mij erg vermaakt heb met de kids daar het weekend.
- Ik gewoon nog 2 weken weg blijf ;) ? en hoop het red dot system ingevoerd te krijgen (grote doel dan vooraf gepland, maar haalbaar volgens de sister :) ). Zij en ik blij
- ik jullie allemaal de groetjes doe?
liefs,
Annemieke